Ben jij ook zo intens aan het genieten van je nieuwe gezin? Maar wil je ook weer lekkerder in je vel zitten?

In deze cursus draait het om jou als vrouw! Hoe kom jij weer tot jezelf en heb je voldoende energie om de wereld aan te kunnen. Hoe kan voeding daarbij helpen?  Ik neem je mee naar een gezonde leefstijl, waardoor jij meer energie krijgt en lekkerder in je vel gaat zitten.

In de zwangerschap weet je precies wat je wel en niet mag eten en hoe je het beste voor jezelf en daarmee voor het kindje in je buik kan zorgen. Wat heb je dat goed gedaan!

Nu je moeder bent, draait alles om de baby, daar heb je alles voor over om goed voor te zorgen. De baby ontbreekt het niet aan aandacht en voldoende voeding. Maar waar ben jij? Wie zorgt er goed voor jou?

De nachten zijn gebroken, de vermoeidheid slaat toe. Je bent misschien nog wel aan het herstellen van je bevalling, maar je mag ook direct door om voor je kindje te zorgen.

Het kan soms best veel zijn. En dan wil je eigenlijk ook wel weer van je zwangerschapskilo’s af, weer lekker in je vel zitten. Maar hoe dan nu die nachten gebroken zijn? Je bent blij als de zorg voor de baby allemaal gelukt is. Jij staat niet meer op nummer 1, maar je baby! Logisch, maar het kan ook anders. Door jezelf op nummer 1 te zetten, kan je beter en makkelijker voor je baby zorgen, echt waar! Als jij lekkerder in je vel zit, zit je baby dat ook!

Wil je dit?

 • Lekker in je vel na je zwangerschap en bevalling?
 • Lekker en gezond eten?
 • Meer zijn dan alleen moeder van? Hoe fantastisch die rol ook is!
 • Niet alleen goed voor anderen, maar ook goed voor jezelf zorgen?
 • Door een gezonde leefstijl je zwangerschapskilo’s kwijt raken?
 • Niet meer continue met eten bezig zijn?
 • In je drukke gezinsleven meer tijd en rust ervaren? Ook al is de baby nog zo klein, het kan!
 • Meer energie, ondanks gebroken nachten?
 • Meer tijd om samen met je gezin te genieten?
 • Genieten van lekkere dingen zonder je gelijk zorgen te maken?
 • Er niet alleen voor staan?
 • Samen afvallen door steun van de groep?
 • Geen zorgen meer maken over hoe je eruit ziet of wat anderen van je denken?

Kom dan de cursus Jezelf op één als jonge moeder! 

Hoe ziet het traject eruit?

  In een traject van een half jaar richten we ons op herstel na je zwangerschap (9 maanden zwanger, maar ook 9 maanden ontzwangeren). Dit doen we door ons te richten op een gezonde voedingstijl, maar dus wel rekeninghoudend met het herstel en de veranderingen in je lijf. We gaan geen dieet volgen of laag in de calorie-inname zitten, maar je gaat lijf voeden waar het behoefte aan heeft met gezond en lekker eten.

  We starten met een individuele kennismaking en daarna 1 individuele sessie, waardoor ik jou leer kennen en ook kan inschatten hoe ver je kan wandelen, zodat ik daar in de groep rekening mee kan houden. Daarna zijn er verdeeld over een half jaar 10 groepsbijeenkomsten met tussendoor nog 1 keer een individuele coachingsessie. Tussendoor kan je altijd tips, feedback, inspiratie aan de groep vragen en mag je mij ook altijd vragen stellen.

  Wat ga je leren?

  In deze cursus leer je om jezelf op nummer 1 te zetten en goed voor jezelf te zorgen door middel van een gezonde leefstijl. Door goed voor jezelf te zorgen, kan je nog beter voor je baby zorgen. Kan je flexiber omgaan met de gebroken nachten en heb je energie aan het einde van de dag om wat voor jezelf of met anderen te doen.

  Door oefeningen en steeds kleine aanpassingen door te voeren, verander je in een energieke moeder die zich goed voelt en nooit meer anders wilt.

  Ik ben ervan overtuigd dat jij ook een gezonde leefstijl kunt volhouden die je niet meer loslaat!

  Waarom in een groep?

   Ik heb eerder groepscursussen gegeven en ik vind de groepsdynamiek zo waardevol. Het is gezellig, inspirerend en leerzaam. Je bent actiever betrokken, waardoor je het thuis ook makkelijker toe kan passen. En er zijn zoveel vrouwen die zichzelf niet op nummer 1 zetten en het lastig vinden om om hulp te vragen. Maar je bent het waard en in de groep snapt iedereen je!

   In de groep is er ruim de tijd voor om ervaringen te delen. En dan niet alleen over voeding en gezonde leefstijl, maar ook over de baby’s en kinderen. Herkenning is daarbij heel belangrijk. We zorgen allemaal met liefde voor onze baby, maar het kan soms best ingewikkeld zijn. Dan is het zo fijn om dit samen te delen en dat kan in deze groep! Je staat er niet alleen voor! Samen bereiken we zoveel meer.

   En waarom zou je het niet samen doen als we allemaal tegen hetzelfde aanlopen? Soms hoeft het niet ingewikkeld te zijn.

   Resultaten

   • Lekkerder in je vel
   • Je lijf weer terug
   • Inspiratie om te koken
   • Tips van andere moeders, hoe fijn is dat!
   • Gezelligheid met vrouwen in dezelfde levensfase.
   • Meer zin om te bewegen
   • Goede gewoontes
   • Aandacht voor jezelf
   • Meer aandacht voor je baby

   Veelgestelde vragen

   Wat is de investering?

   De investering voor een half jaar traject is 500 euro. Hierin zitten 3 individuele coachingsgesprekken en 10 groepsbijeenkomsten. Verder heb je tussendoor contact met de groep en mag je mij altijd benaderen via WhatsApp.

   Voor wie is het traject?

   Voor moeders met kinderen van 0 tot 1 jaar. 

   Wanneer begint het traject?

   Zodra een nieuwe groep start zal ik dat actief vermelden op instagram en facebook. Volg me op Instagram en facebook. Geen social media? Geen probleem, stuur me een mail naar vraag@alettadevoedingscoach.nl en ik houd je op de hoogte.

   Hoe kan ik beginnen?

   Door je aan te melden via vraag@alettadevoedingscoach.nl of mij een berichtje te sturen via WhatsApp of instagram. We plannen dan eerst een individueel gesprek voorafgaand aan de cursus.

   Ik ben niet sportief, is dit wat voor mij?

   Zeker! We wandelen per sessie ongeveer een half uur. Met in dat half uur ook kleine opdrachtjes, waardoor we soms even stilstaan, iedereen kan dus meedoen! Bij de intake wandelen we ook een stukje en kan je aangeven in hoeverre een half uur wandelen al haalbaar is. Hier houd ik dan rekening mee met de groepscursus.

   Hoeveel tijd kost het elke week?

   Hoeveel tijd het je in de week kost, is helemaal hoeveel tijd je er zelf in stopt. De coachingssessie duren een uur per keer en soms krijg je ter voorbereiding een opdracht mee naar huis, Verder gaat het over gedragsverandering en zal je er wel elke dag mee bezig zijn om het een gewoonte te laten worden. In het begin kost je dat tijd, maar uiteindelijk is het een gewoonte en voelt het niet meer alsof het je tijd kost.

   Ik heb nog een vraag

   Staat je vraag er niet tussen? Mail dan even naar vraag@alettadevoedingscoach.nl of stuur een DM op Instagram en dan beantwoord ik zo snel mogelijk je vraag!

   Gegevens

   KvK: 88382613

   BTW: NL004597041

   Adres: Laan van Zuidbroek 66 7324BJ Apeldoorn